طرز تهیه کاپ کیک وگان شکلاتی
به گزارش وبلاگ جزیره، کاپ کیک وگان شکلاتی نوعی کیک شکلاتی فاقد تخم مرغ یا لبنیات است، اما نکته جالب این کاپ کیک این است که هر کسی به راحتی نمی تواند نبود اینها را در کیک حدس بزند. اگر وگان هستید یا بخاطر آلرژی های غذایی امکان مصرف لبنیات را ندارید، حتما این کاپ کیک خوشمزه گیاهی را امتحان کنید. این کاپکیک بافت پوک و لطیفی دارد و طعم شکلاتی اش هم لذت خوردن یک تکه از آن همراه با چای عصرانه را چند برابر می نماید.
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک وگان شکلاتی
- آرد همه منظوره یک و نیم تا دو فنجان
- پودر کاکائو دو سوم فنجان
- جوش شیرین دو قاشق چایخوری
- شیر نارگیل گیاهی دو فنجان
- شکر یک تا یک و نیم فنجان
- روغن کانولا یک سوم فنجان
- سرکه سیب دو قاشق غذاخوری
- عصاره وانیل یک قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه رویه خامه کاپ کیک وگان شکلاتی
- مارگارین نرم شده یک فنجان
- قند شیرینی پزی سه فنجان
- کاکائوی مناسب پخت یک سوم فنجان
- عصاره وانیل دو قاشق چایخوری
طرز تهیه کاپ کیک وگان
مرحله اول
برای آغاز تهیه کاپ کیک شکلاتی، قبل از هر کاری باید فر را روشن و روی دمای 350 درجه سانتی گراد داغ کنید. در همین حین تا فر داغ می گردد به سراغ مراحل دیگر آماده سازی بروید.
مرحله دوم
در یک کاسه بزرگ آرد، کاکائو و جوش شیرین را ریخته و آن ها را خوب هم بزنید. در یک کاسه کوچک، شیر نارگیل، شکر، روغن، سرکه و وانیل را ریخته و آن ها را هم بزنید. محتوای کاسه کوچک را به کاسه بزرگ اضافه کنید. تا زمانی که مواد خشک کاملا مرطوب شوند خوب هم بزنید.
مرحله سوم
کاپ کیک شکلاتی بدون گلوتن، مثل پنکیک بدون گلوتن یک گزینه عالی برای صبحانه است. برای تهیه این کاپ کیک، فنجان های مافین کاغذی را نیمه پر کنید و در داخل فر قرار داده، اجازه دهید کیک بپزد. حدود 15 تا 20 دقیقه زمان ضروری است تا کاپ کیک کاملا بپزد. 10 دقیقه قبل از جدا کردن از قالب آن را از فر خارج کنید تا کاملا سرد گردد.
طرز تهیه رویه خامه کاپ کیک وگان
در یک کاسه بزرگ، مارگارین را ورز دهید تا سبک و ترد گردد. قند شیرینی، کاکائو، شیر و وانیل را با هم مخلوط کنید و سپس بگذارید کاپ کیک ها خنک شوند. این کاپ کیک ها یک عصرانه ایده آل برای گیاهخواران هستند اما اگر هم گیاهخوار هستید و هم به گلوتن حساسیت دارید، می توانید کیک هویج بدون گلوتن را امتحان کنید.
منبع: کتاب کاله