سالاد پاستا با لیمو و گشنیز

به گزارش وبلاگ جزیره، این سالاد با انواع میوه همانند انبه و سبزیجات همانند آووکادو به همراه پاستا و سینه مرغ تهیه می گردد و یک وعده غذایی کامل به شمار می رود.

سالاد پاستا با لیمو و گشنیز
  • تعداد: 5 نفر
  • زمان تهیه: 25 دقیقه
  • زمان پخت: 6 دقیقه

مواد لازم

  • 115 گرم پاستا شکلی
  • ¼ پیمانه آب لیموترش
  • ¼ پیمانه
  • پیمانه گشنیز تازه
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک قاشق غذاخوری شکر
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری پودر سیر
  • نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل تند
  • روغن
  • 450 گرم سینه مرغ بدون استخوان
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1.5 پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی دو نیم شده
  • یک پیمانه پیاز قرمز خرد شده
  • یک عدد انبه میانه خرد شده
  • یک عدد آووکادو میانه خرد شده
  • ¾ پیمانه فلفل دلمه ای زرد خرد شده
  • ¾ پیمانه فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
  • یک عدد فلفل قرمز خرد شده

طرز تهیه

1- پاستا را داخل آب و نمک بپزید و آبکش کنید.

2- داخل غذاساز، آب لیمو، گشنیز، روغن، شکر، نصف قاشق چایخوری نمک، پودر سیر، زیره و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید.

3- سینه های مرغ را نمک و فلفل سیاه بزنید و روی منقل یا داخل فر کبابی کنید تا پخته شوند. سپس آنها را خرد کنید.

4- در یک کاسه بزرگ، پاستا، مرغ، گوجه فرنگی، پیاز قرمز، آووکادو، انبه، فلفل های دلمه ای و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید. سس گشنیز و لیمو را روی آن بریزید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 357
  • چربی: 13 گرم
  • کلسترول: 58 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 37 گرم
  • فیبر: 6 گرم
  • سدیم: 580 میلی گرم
  • پتاسیم: 846 میلی گرم
  • کلسیم: 30 میلی گرم
منبع: فوت و فن

به "سالاد پاستا با لیمو و گشنیز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سالاد پاستا با لیمو و گشنیز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید