سالاد پاستا با لیمو و گشنیز
به گزارش وبلاگ جزیره، این سالاد با انواع میوه همانند انبه و سبزیجات همانند آووکادو به همراه پاستا و سینه مرغ تهیه می گردد و یک وعده غذایی کامل به شمار می رود.
- تعداد: 5 نفر
- زمان تهیه: 25 دقیقه
- زمان پخت: 6 دقیقه
مواد لازم
- 115 گرم پاستا شکلی
- ¼ پیمانه آب لیموترش
- ¼ پیمانه
- پیمانه گشنیز تازه
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک قاشق غذاخوری شکر
- نصف قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری پودر سیر
- نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل تند
- روغن
- 450 گرم سینه مرغ بدون استخوان
- نصف قاشق چایخوری نمک
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1.5 پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی دو نیم شده
- یک پیمانه پیاز قرمز خرد شده
- یک عدد انبه میانه خرد شده
- یک عدد آووکادو میانه خرد شده
- ¾ پیمانه فلفل دلمه ای زرد خرد شده
- ¾ پیمانه فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
- یک عدد فلفل قرمز خرد شده
طرز تهیه
1- پاستا را داخل آب و نمک بپزید و آبکش کنید.
2- داخل غذاساز، آب لیمو، گشنیز، روغن، شکر، نصف قاشق چایخوری نمک، پودر سیر، زیره و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید.
3- سینه های مرغ را نمک و فلفل سیاه بزنید و روی منقل یا داخل فر کبابی کنید تا پخته شوند. سپس آنها را خرد کنید.
4- در یک کاسه بزرگ، پاستا، مرغ، گوجه فرنگی، پیاز قرمز، آووکادو، انبه، فلفل های دلمه ای و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید. سس گشنیز و لیمو را روی آن بریزید و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 357
- چربی: 13 گرم
- کلسترول: 58 میلی گرم
- کربوهیدرات: 37 گرم
- فیبر: 6 گرم
- سدیم: 580 میلی گرم
- پتاسیم: 846 میلی گرم
- کلسیم: 30 میلی گرم
تاریخ انتشار: 17 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 17 مرداد 1401
گردآورنده: jazireh2012.expresblog.ir
شناسه مطلب: 24240
به "سالاد پاستا با لیمو و گشنیز" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "سالاد پاستا با لیمو و گشنیز"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید