روش تهیه خاص و متفاوت یک سالاد خوشمزه مدیترانه ای

به گزارش وبلاگ جزیره، اگر در یخچالتان مقداری مرغ پخته از غذای دیشب به جامانده، یک ظرف سالاد پاستا با مرغ و سبزیجات و میوه های فصل درست کنید. این غذا فصل اهالی مدیترانه است.

روش تهیه خاص و متفاوت یک سالاد خوشمزه مدیترانه ای

فقط آنها آن را با سس پِستو مزه دار می نمایند که آن هم روش تهیه خود را دارد.

مواد لازم

150 گرم پاستای فنری یا پیچ

یک ق س روغن مایع

2 ق س سس مایونز

2 ق چ سس پستو

یک ق س پنیر خامه

200 گرم سینه مرغ آب پز شده

2 ساقه کرفس

125 گرم انگور قرمز و سیاه بدون هسته

یک عدد هویج

به اندازه لازم نمک و فلفل

به اندازه لازم برگ کرفس

مواد لازم برای سس سالاد

یک ق س سرکه

3 ق س روغن زیتون بودار

به اندازه لازم نمک و فلفل

مواد لازم برای سس پِستو

100 گرم ریحان تازه

4 ق س پنیر پارمسان

5 ق س روغن زیتون

یک حبه سیر

تمامی مواد لازم را در مخلوط کن بریزید.

1. پاستاها را در آب در حال جوش بریزید و 10 تا 15 دقیقه بپزید. به آب پاستاها کمی نمک و روغن هم اضافه کنید. بعد از این مدت، پاستاهای پخته را به کاسه بزرگی منتقل کنید.

2. کاسه بلور متوسطی را آماده کنید و همه مواد لازم سس را در آن بریزید و هم بزنید سپس سس را روی پاستاها بریزید و هم بزنید تا پاستا به سس آغشته گردد.

3. مایونز، سس پستو و پنیر خامه ای را در کاسه دیگری بریزید و بعد از مزه دار کردن با نمک و فلفل کناری بگذارید.

4. سینه مرغ را به صورت خلال های پهن خرد کنید. ساقه های کرفس را هم به صورت اریب خرد کنید. چند عدد انگور برای تزئین کنار گذاشته و بقیه را با چاقو نصف نموده و در کاسه محتوی پاستاها بریزید. هویج را پوست کنده و پس از خرد کردن، به صورت خلالی به بقیه مواد بیفزایید.

5. مخلوط سس مایونز و سس پستو و پنیر خامه ای را روی مواد بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. در صورت لزوم نمک و فلفل هم اضافه کنید. پاستای طعم دار شده را در ظرف مورد نظر بریزید و با برگ های کرفس و حبه های انگور تزئین کنید. این پاستا را به صورت سرد سرو کنید.

منبع: همشهری آنلاین

به "روش تهیه خاص و متفاوت یک سالاد خوشمزه مدیترانه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روش تهیه خاص و متفاوت یک سالاد خوشمزه مدیترانه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید