3 طرز تهیه متفاوت از سس قارچ با خامه

به گزارش وبلاگ جزیره، از نام سس قارچ با خامه برمی آید که یک چیز شگفت انگیز باشد. اگر از ما می پرسید حقیقتا شبیه به یک معجزه سر سفره می ماند؛ چراکه با استفاده از آن می توانید غذاهای معمولی را به یک غذای کاملا متفاوت که عقل و هوش را از سر می پراند، تبدیل کنید. شما می توانید این سس را روی گوشت، مرغ یا سیب زمینی بریزید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. اگر مشتاق شدید که طرز تهیه سس قارچ با خامه را یاد بگیرید، حتما ادامه مقاله را بخوانید.

3 طرز تهیه متفاوت از سس قارچ با خامه

اولین طرز تهیه سس قارچ با خامه

مواد لازم

  • 8 اونس یا حدودا 226 گرم قارچ کرمینی (می توانید قارچ دکمه ای سفید هم بهره ببرید)
  • 4 حبه سیر
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 2 پیمانه خامه سنگین
  • 3/4 قاشق چای خوری نمک کوشر
  • 1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه آسیاب شده

طرز تهیه سس قارچ با خامه

  1. قارچ ها را به صورت نازک برش بزنید.
  2. سیرها را خرد کنید.
  3. روغن زیتون را در تابه بریزید.
  4. به صورت میانه حرارت دهید تا روغن برق بزند.
  5. قارچ ها را اضافه کنید. 8 تا 9 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای شوند.
  6. سیر را اضافه کنید. 1 دقیقه تفت دهید تا معطر گردد.
  7. خامه را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد.
  8. 5 تا 7 دقیقه بجوشانید تا اندازه سس قارچ با خامه شما نصف گردد.
  9. نمک و فلفل را اضافه کنید.

به همین راحتی یک سس خوشمزه داشته باشید! با استفاده از این دستور می توانید 4 پیمانه سس درست کنید. برای آماده سازی و پخت این سس قارچ با خامه به کمتر از 30 دقیقه زمان احتیاج دارید.

دومین طرز تهیه سس قارچ با خامه

مواد لازم

  • 450 گرم قارچ (4 تکه شده)
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • 1 پیمانه خامه پرچرب
  • 1 قاشق غذاخوری آویشن تازه

طرز تهیه سس قارچ با خامه

  1. یک لایه از قارچ های خردشده را در یک تابه بدون روغن و روی حرارت میانه تفت دهید.
  2. وقتی قارچ آغاز به قهوه ای شدن کرد نمک را اضافه کنید.
  3. در حالی که قارچ ها را دائما هم می زنید به مدت 2 دقیقه دیگر حرارت دهید.
  4. وقتی همه قارچ ها به اندازه کافی تفت داده شدند، کره را به تابه اضافه کنید.
  5. وقتی کره ذوب شد، آغاز به حباب زدن کرد و همه قارچ ها به آن آغشته شدند، خامه پرچرب و آویشن تازه را به آن اضافه کنید.
  6. حرارت زیر سس را کم کنید و آن را مدام هم بزنید.
  7. هم زدن را حدود 3 تا 4 دقیقه ادامه دهید تا سس قارچ با خامه شما غلیظ گردد.
  8. بهتر است تا زمانی که سس هنوز سرد نشده است آن را روی غذای خود بریزید و سرو کنید.

سومین طرز تهیه سس قارچ با خامه با سیب زمینی سرخ نموده

سیب زمینی سرخ نموده یک غذای تنبلانه به شمار میرود که همواره پای ثابت شام ایرانی هاست. اگرچه کمتر کسی ست که بخواهد دست رد به سینه سیب زمینی سرخ نموده بزند؛ اما تکرار آن در هفت شب هفته خیلی جالب به نظر نمی رسد؛ چراکه ممکن است غرولند برخی از افراد خانواده کم کم آغاز گردد. اما شما با درست کردن سیب زمینی با سس قارچ و خامه، نه تنها می توانید صدای شکایت ها را خاموش کنید، بلکه همه را عاشق و شیفته دستپخت خود خواهید کرد.

مواد لازم برای سیب زمینی سرخ شده در فر

  • 6 عدد سیب زمینی بزرگ برش داده شده
  • 3 قاشق غذاخوری روغن
  • نمک

مواد لازم برای سس قارچ با خامه و شیر

  • 500 گرم قارچ خردشده
  • 2 حبه سیر له شده
  • 1 پیمانه خامه سنگین
  • 1 پیمانه شیر خامه ای کامل (با یک 1 قاشق چای خوری آرد ذرت یا نشاسته ذرت ترکیب شده باشد)
  • آب نصف یک لیمو
  • نمک و فلفل
  • جعفری خردشده

طرز تهیه سیب زمینی سرخ شده در فر

  1. فر را با دمای 220 درجه سانتی گراد گرم کنید.
  2. سیب زمینی ها را با روغن مخلوط کنید و آن ها را روی سینی چرب شده فر قرار دهید.
  3. اگر احتیاج است از سینی های بیشتری بهره ببرید.
  4. اجازه دهید سیب زمینی ها به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت بپزند.
  5. در همین مدت سیب زمینی ها را برگردانید تا طلایی و ترد شوند.
  6. آن ها را از فر خارج کنید و نمک بزنید.

طرز تهیه سس قارچ برای سیب زمینی سرخ نموده

  1. قارچ ها را در 2 قاشق غذاخوری روغن تفت دهید تا قهوه ای طلایی شوند.
  2. سیر را اضافه کنید و 30 ثانیه تفت دهید.
  3. خامه و شیر را اضافه کنید و اجازه دهید به آرامی بجوشد.
  4. سس قارچ با خامه را به مدت 10 دقیقه بپزید تا غلیظ گردد.
  5. آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید.
  6. سس را روی سیب زمینی بریزید و کمی جعفری تازه روی آن بپاشید.

نکات خوشمزه برای سس قارچ با خامه

در این مقاله به سه شیوه مختلف به شما یاد دادیم که بتوانید سس قارچ با خامه را درست کنید. حال وقت آن رسیده است که با اشاره به چند نکته به جای مانده، این مقاله را به اتمام برسانیم.

نکات به جای مانده در اولین طرز تهیه سس قارچ با خامه

  • این سس را می توان برای مرغ پخته استفاده کرد تا طعم خیلی خوبی به آن اضافه گردد.
  • شما می توانید این سس قارچ با خامه را در یخچال قرار دهید و آن را در طول هفته بهره ببرید.

نکات به جای مانده در دومین طرز تهیه سس قارچ با خامه

  • برای درست کردن این سس قارچ با خامه باید به حرارت زیر تابه توجه کنید. برای قهوه ای کردن قارچ ها از حرارت میانه بهره ببرید. قارچ ها روی شعله زیاد خیلی زود قهوه ای می شوند، اگر هم شعله گاز خیلی کم باشد، قارچ ها رنگ پریده خواهند شد. به محض اینکه خامه را اضافه کردید، باید حرارت را کم کنید تا خامه نبرد.
  • فضای تابه را بیش از حد شلوغ نکنید، به خصوص اگر قصد دارید مواد اولیه دستور سس قارچ با خامه را دو برابر کنید. باید قارچ ها را در یک لایه داخل تابه بریزید و حرارت دهید تا ظرف بیش از حد شلوغ نگردد.
  • این سس خیلی انعطاف پذیر است و شما می توانید به سلیقه خود مواد دیگری نظیر عصاره مرغ یا سبزیجات، روغن زیتون، نشاسته ذرت، سیر تازه یا سبزیجات معطری مثل جعفری هم به آن اضافه کنید.

یک نکته به جای مانده در سومین طرز تهیه سس قارچ با خامه

  • شما می توانید برای درست کردن سیب زمینی با سس قارچ از تکه های مرغ، ژامبون، بیکن و پنیر هم بهره ببرید.
منبع: اسنپ مارکت

به "3 طرز تهیه متفاوت از سس قارچ با خامه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "3 طرز تهیه متفاوت از سس قارچ با خامه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید