طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی با دو روش ساده و بدون گلوتن

به گزارش وبلاگ جزیره، حتی اگر به گلوتن حساسیت نداشته باشید هم خوردن یک وعده غذای بدون این ماده، می تواند حال دستگاه گوارش تان را بهتر کند. اما اگر به آردهای بدون گلوتن دسترسی ندارید هم نگران نباشید! مرغ سوخاری پفکی ما به دو روش ساده و بدون گلوتن قابل تهیه است. ما در سلینو کاله قول داده بودیم جهانی بدون گلوتن را برایتان لذیذ و رنگی رنگی کنیم. بعد هم فکر کردیم و دیدیم که جای مرغ سوخاری ترد و خوشمزه در این جهان حسابی خالی است! (لطفا در کنار سیب زمینی سرخ شده و پیاز سوخاری حلقه ای تصور گردد!) برای همین امروز را اختصاص دادیم به آموزش صفر تا صد یک مرغ سوخاری سالم و پفکی.

طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی با دو روش ساده و بدون گلوتن

خب اگر بخواهیم روراست باشیم مرغ سوخاری هم در دسته فست فودها قرار می گیرد. نام فست فود هم که می آید اول از همه به مضرات آن فکر می کنیم و ریشه تمام امراضمان را در آن جستجو می کنیم! اما نکته ظریف اینجاست که ما می توانیم با کمی حوصله مرغ سوخاری خانگی خودمان را آماده کنیم، تا از کیفیت مواد اولیه و روغن سرخ کردنی آن مطمئن باشیم.

نکته دیگر یک مرغ سوخاری سالم، آرد سوخاری آن است. استفاده از آرد سوخاری بدون گلوتن یاری زیادی به سلامت سوخاری مان می نماید. محصولات بدون گلوتن سلینو کاله با نهایت دقت و به وسیله تجهیزات پیشرفته فراوری شدند و کاملا فاقد گلوتن هستند. به همین دلیل استفاده از این محصولات را برای بیماران سلیاکی، افراد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر و حتی افراد سالمی که دلشان یک غذای سبک و یک گوارش راحت می خواهد به شدت توصیه می کنیم. آماده اید با مرغ سوخاری مان به رقابت ک.اف.سی برویم؟!

چطور مرغ سوخاری ما به خوبی رستوران ها گردد؟

من استاد خراب کردن پیتزا هستم! بارها پیتزا درست کردم و همواره از این حرص خوردم که چرا پنیرم به خوبی رستوران ها کش نمی آید و طعم آن فرق دارد؟ بماند که بعدها راز پنیر کش آمده را کشف کردم، اما هدفم این است که بگویم خوشبختانه مرغ سوخاری خانگی شما می تواند بهتر از سوخاری ک.اف.سی بگردد! چون فرآیند کلی پخت آن ثابت است و مرحله عجیب غریبی ندارد که نگردد در خانه انجام داد. فقط کافی است از ترکیب ادویه های خوبی استفاده کنیم و مرحله سرخ کردن را درست انجام بدهیم.

مواد اولیه برای تهیه مرغ سوخاری سالم

  • تکه های مرغ دو عدد سینه، ران، بال، کتف
  • تخم مرغ دو عدد
  • نمک یک قاشق چای خوری
  • آرد سوخاری بدون گلوتن یک بسته
  • آرد سفید بدون گلوتن یک پیمانه
  • ادویه طبق پیشنهاد زیر به میزان دلخواه
  • نمک نصف قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
  • پودر سیر نصف قاشق چای خوری
  • پودر پیاز نصف قاشق چای خوری
  • پودر ریحان نصف قاشق چای خوری
  • پودر نعنا نصف قاشق چای خوری
  • پودر پاپریکا نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه مرغ سوخاری

مرحله اول

اول از همه برویم سراغ مرغ. چاقوی خود را بردارید، مرغ ها را بشویید و سپس به تکه های کوچک تر تقسیم کنید تا هنگام پخت به خوبی مغزپخت شوند. دو راه پیش رو دارید! یا می توانید مرغ را با ادویه هایی که پیشنهاد دادیم مزه دار کنید و برای یک ساعت در یخچال استراحت دهید تا آماده گردد. یا این که ادویه ها را با آرد بدون گلوتن ترکیب کنید. البته همانطور که گفتیم اگر به گلوتن حساسیت ندارید، می توانید این غذا را با ترکیب آرد سوخاری و آرد سفید ساده هم تهیه کنید.

اگر عجله دارید و نمی خواهید یک ساعت زمان صرف کنید پیشنهاد می کنیم از راه دوم بهره ببرید. تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید تا یکنواخت گردد، سپس نمک را به آن اضافه کنید.

مرحله دوم

حالا آرد سفید بدون گلوتن را در ظرفی بریزید و ادویه های دلخواه را به آن اضافه کنید. این ادویه ها عطر سوخاری را بی نظیر می نمایند. سپس آرد سوخاری بدون گلوتن را هم در ظرفی ریخته و آماده کنید.

مرحله سوم

خب حالا همه چیز ساده است! تکه های مرغ را اول به آرد بدون گلوتن آغشته کنید. سپس در تخم مرغ بغلتانید، حالا آن را وارد ظرف آرد سوخاری بدون گلوتن کنید، تا آرد سطح مرغ را بپوشاند. می توانید مجدد مرحله تخم مرغ و آرد سوخاری را تکرار کنید تا ضخامت سوخاری بیشتر گردد. اگر به آرد آماده دسترسی ندارید می توانید آرد سوخاری خانگی را خودتان تهیه کنید یا اینکه از به جای مانده نان های بدون گلوتن یا ساده در خانه تان، آرد سوخاری تهیه کنید.

مرحله چهارم

مرغ های ما آماده شده اند. حالا به مرحله سرخ کردن رسیدیم. اگر دستگاه سرخ کن دارید می توانید به راحتی از آن بهره ببرید. پیشنهاد ما دمای 180 درجه و زمان پخت 10 الی 15 دقیقه است. اگر سرخ کن ندارید شیرجوش یا هر قابلمه کوچک دیگری کار ما را راه می اندازد. حدود پنج سانتی متر روغن در شیرجوش بریزید. روی شعله میانه قرار بدهید تا کاملا داغ بگردد. حالا تکه های مرغ را دانه دانه اضافه کنید حدود هفت تا 10 دقیقه طول می کشد تا مرغ ها به خوبی طلایی و برشته بشوند.

مرحله پنجم

بعد از پخت، تکه های مرغ را روی توری آشپزخانه یا دستمال روغن گیری قرار بدهید تا روغن اضافی آن گرفته گردد. مرغ های مجذوب کننده ما آماده شد! برای سرو می توانید از انواع سس ها، سیب زمینی سرخ شده، قارچ سوخاری، پیاز حلقه ای سوخاری، سبزیجات و … بهره ببرید.

می توانید مرغ سوخاری تان را به شکل یک ساندویچ سوخاری خوشمزه هم میل کنید. نوش جان.

فوت کوزه گری

  • زمان پخت تکه های مرغ (سینه و ران و …) با هم دیگر متفاوت هستند. بهتر است تکه های مشابه را با هم سرخ کنید.
  • سرخ کردن تکه های سوخاری را با حرارت ملایم انجام دهید. فقط دقت کنید که در ظرف را نبندید وگرنه تخم مرغ کف می نماید.
  • روغن را حتماً به خوبی داغ کنید، تا جذب روغن در مرغ سوخاری تان کمتر گردد.
  • اگر مرغ سوخاری تند دوست دارید، از فلفل قرمز بیشتری در ترکیب ادویه هایتان بهره ببرید.
  • برای دورچین مرغ سوخاری، سیب زمینی سرخ نموده از واجبات است! توصیه می کنیم برای سیب زمینی ترد و مغزپخت رستورانی، اول آن را حدود دو دقیقه درون آب جوش بپزید و سپس سرخ کنید.
  • پیاز حلقه ای سوخاری هم دقیقا با روش مرغ می توانید تهیه کنید. فقط دقت کنید حلقه های پیاز را بیشتر از دو حلقه متصل درنظر نگیرید تا به خوبی پخته شوند.

از کجا آرد بدون گلوتن بخریم؟

مرغ سوخاری با آرد سوخاری بدون گلوتن ما آماده شد. وقتش رسیده که غذای ترد و خوشمزه مان را سرو کنیم و از سلامت و حس سبکی آن لذت ببریم. امیدوارم از مزه این مرغ سوخاری سالم و خانگی زیر دندانتان کیف کنید!

اگر برای تهیه این غذا احتیاج به آرد سوخاری و آرد بدون گلوتن دارید می توانید به مراکز فروشمحصولات سلینو کاله مراجعه کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی با دو روش ساده و بدون گلوتن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی با دو روش ساده و بدون گلوتن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید