فواید و ضررهای فلفل قرمز تند (چیلی)،آیا خوردن فلفل تند برای معده مضر است؟
به گزارش وبلاگ جزیره، فلفل قرمز تند میوه گیاه فلفل Capsicum هست که به علت طعم تند آنها معروف شده اند. آن ها با فلفل دلمه و گوجه فرنگی هم خانواده هستند. انواع مختلفی از فلفل های فلفل قرمز وجود دارد، از جمله گیاه کائنن و جالاپیو. فلفل های قرمز تند در درجه اول به عنوان ادویه مورد استفاده قرار می گیرند و می توان آن را به صورت پخته استفاده کرد یا خشک نموده و به شکل پودر درآورد. فلفل قرمز تند با عنوان پاپریکا نیز می شناسند. در این مقاله از قسمت خواص مواد غذایی در مجله اینترنتی خبرنگاران همه چیزهایی را که باید در خصوص فلفل های قرمز تند (چیلی) بدانید به شما می گوییم.

ارزش غذایی فلفل قرمز :
مواد مغذی 1 قاشق غذاخوری (15 گرم) فلفل قرمز خام، تازه، شامل موارد زیر است:
کالری: 0.6 گرم
آب: 0.88 گرم
پروتئین: 0.3 گرم
کربوهیدرات: 1.3 گرم
شکر: 0.8 گرم
فیبر: 0.2 گرم
چربی: 0.1 گرم
خلاصه: فلفل های قرمز تند دارای میزانی کربوهیدرات و بعلاوه مقادیر بسیار کمی پروتئین و فیبر هستند.
ویتامین ها و مواد معدنی:
فلفل های تند قرمز سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف هستند. با این حال، سهم آنها در مصرف روزانه شما کم است.
بیشتر بخوانید: فواید آووکادو برای سلامتی????
مواد تشکیل دهنده فلفل:
ویتامین C: فلفل های قرمز تند سر شار از ویتامین سی هستند، این آنتی اکسیدان قدرتمند برای بهبود زخم و عملکرد ایمنی بدن بسیار مهم است.
ویتامین B6: یکی از اعضای خانواده ای ویتامین های B هست. این ویتامین نقش بسیار مهمی در متابولیسم انرژی بدن دارد.
ویتامین K1: بعلاوه به عنوان فیلوکینون شناخته می گردد، ویتامین K1 برای لخته شدن خون و بعلاوه سلامت استخوان ها و کلیه ها لازم است.
پتاسیم: یک ماده معدنی ضروری رژیم غذایی که در عملکردهای مختلف بدن نقش مهم دارد، پتاسیم اگر به میزان کافی مصرف گردد، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
مس: مس یکی از عنصرهای بسیار مهم است که برای داشتن استخوانهای قوی و سلولهای عصبی سالم بسیار مهم است.
ویتامین A: فلفل قرمز تند سرشار از بتا کاروتن است، که بدن شما آن را به ویتامین A تبدیل می نماید.
آن ها بعلاوه منبع سرشاری از کاروتنوئیدهای آنتی اکسیدانی هستند، که فواید بیشماری برای سلامتی بدن شما دارند.
خلاصه: فلفل های قرمز تند سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف هستند اما معمولاً به میزان کمی خورده می شوند - بنابراین آنها به میزان قابل توجهی در مصرف روزانه برای تأمین مواد مغذی به بدن شما یاری نمی نمایند.
در اینجا ترکیبات گیاهی موجود در فلفل های تند قرمز آورده شده است:
کپسانتین: کاروتنوئید اصلی موجود در فلفل های تند قرمز است. آن ها علت اصلی رنگ قرمز این نوع فلفل هستند. خاصیت آنتی اکسیدانی قدرتمند آن یک عامل مبازه با سرطان است.
ویولاکسانتین: آنتی اکسیدان اصلی کاروتنوئیدی موجود در فلفل تند زرد هستند که حدود 37-68 ٪ از کل محتوای کاروتنوئید را تشکیل می دهد.
لوتئین: فلفل های سبز تند (نارس) سرشار از لوتئین است که با رسیده شدن فلفل و قرمز شدن آن میزان لوتئین کاهش می یابد. مصرف لوتئین در سلامت چشم موثر است.
کپسایسین: کپسایسین مسئول طعم تند فلفل قرمز تند است و برای سلامت بدن خاصیت فراوان دارد.
اسید فروولیک: اسید فروولیک یک آنتی اکسیدان است که به محافظت در برابر بیماری های مزمن مختلف یاری می نماید.
محتوای آنتی اکسیدانی فلفل های رسیده (قرمز) بسیار بیشتر از فلفل های نرسیده (سبز) است.
خلاصه: فلفل تند قرمز سرشار از ترکیبات گیاهی آنتی اکسیدانی است که فواید مختلف برای سلامتی بدن شما دارند. قابل توجه ترین این ترکیبات، کپسایسین است که علت اصلی طعم تند فلفل های قرمز هستند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بندری تند
فواید فلفل های قرمز تند برای سلامتی:
علیرغم طعم تند آن ها، فلفل های قرمز تند از دیرباز جزو ادویه ای سالم و پر طرف دار به حساب می آمدند.
مسکن درد: کپسایسین، اصلی ترین ترکیب فعال زیستی گیاهی در فلفل های قرمزاست که خواص بی نظیری دارد. با گیرنده های درد، که انتهای اعصاب هستند و درد را حس می نمایند، درگیر می شوند و باعث می گردد این گیرنده های درد نسبت به سایر اشکال درد مانند سوزش معده ناشی از ریفلاکس اسید معده، کمتر حساس باشند.
بهبود سوزش معده: یک مطالعه نشان داد که هنگامی که روزانه 2.5 گرم فلفل قرمز تند به افراد مبتلا به سوزش معده داده می شد، در ابتدای درمان 5 هفته ای درد بدتر می شد اما با گذشت زمان بهبود می یافت.
این قضیه به وسیله یک مطالعه 6 هفته ای کوچک دیگر تأیید شد که نشان می دهد 3 گرم فلفل تند هر روز باعث بهبود سوزش معده در افراد مبتلا به رفلاکس اسید معده می گردد.
به نظر می رسد که حساسیت فلفل دائمی نیست، یک مطالعه اشاره نمود که تاثیرات آن ظرف مدت 1-3 روز پس از قطع مصرف کپسایسین یا همان فلفل تند از بین می رود.
بیشتر بخوانید: 14 خاصیت بی نظیر کلم بروکلی????،فوایدی که تا به حال نمی دانستید.????
کاهش وزن با فلفل قرمز:
چاقی یک شرایط ناسالم برای سلامتی بدن است که خطر ابتلا به بسیاری از بیماریهای مزمن مانند بیماری های قلبی و دیابت را افزایش می دهد. بعضی شواهد نشان می دهد که کپسایسین با کاهش اشتها و افزایش چربی سوزی می تواند باعث کاهش وزن گردد.
در واقع، مطالعات نشان می دهد که 10 گرم فلفل قرمز تند می تواند چربی سوزی را در مردان و زنان به طور قابل توجهی افزایش دهد.
کپسایسین بعلاوه ممکن است کالری دریافتی را کاهش داده. یک مطالعه در 24 نفر که به طور مرتب فلفل قرمز تند مصرف می کردند، به این نتیجه رسید که مصرف کپسایسین قبل از غذا منجر به کاهش کالری دریافتی شده است.
البته اثبات نشده که فلفل قرمز تند در کاهش وزن مؤثر است. با وجود شواهد مختلف، به نظر می رسد که ترکیب فلفل با غذاهای مختلف و مصرف منظم آن، باعث کاهش وزن می گردد.
با این حال، فلفل های تند قرمز احتمالاً به تنهایی چندان مؤثر نیستند. علاوه بر این، مقاومت بدن نسبت به اثرات کپسایسین ممکن است با گذشت زمان بیشتر گردد و اثر آن را محدود کند.
خلاصه: فلفل های تند قرمز دارای چندین فایده مهم برای سلامتی بدن هستند. مصرف آنها ممکن است هنگامی که با سایر روش های داشتن زندگی سالم ترکیب شوند تا حدودی باعث کاهش وزن شوند و بعلاوه ممکن است در تسکین درد ناشی از ریفلاکس اسید معده یاری نمایند.
مضرات فلفل قرمز:
با مضرات فلفل قرمز آشنا شوید.
احساس سوزش
فلفل های قرمز تند به علت داشتن طعم تند و تیزشان بسیار معروف هستند. علت این طعم تند، ماده ای است به نام کپسایسین که به گیرنده های درد متصل می گردد و احساس سوزش شدید ایجاد می نماید.پ
به همین علت ترکیب اولئورزین کپسیکوم استخراج شده از فلفل های تند قرمز ماده اصلی موجود در اسپری های فلفل است.
در مقادیر زیاد باعث درد شدید، التهاب، تورم و قرمزی می گردد با گذشت زمان، قرار گرفتن در معرض کپسایسین به صورت منظم ممکن است باعث گردد که بعضی نورون های مربوط به درد حساسیتشان نسبت به درد کمتر گردد.
درد معده و اسهال
خوردن فلفل تند می تواند باعث ناراحتی روده در بعضی از افراد گردد.
علائم ممکن است شامل درد شکم، احساس سوزش در روده و اسهال دردناک باشد.
این بیشتر در افراد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر (IBS) شایع است. فلفل قرمز تند می تواند به طور موقت علائم بالا را در افرادی که عادت ندارند به طور مرتب فلفل قرمز تند بخورند، بدتر کند.
به همین علت، افراد مبتلا به IBS ممکن است ترجیح دهند میزان مصرف فلفل قرمز و سایر غذاهای تند را کاهش دهند.
خطر سرطان
سرطان یک بیماری جدی است که با رشد غیر طبیعی سلول همراه است. شواهد موجود در خصوص اثرات فلفل قرمز بر سرطان مختلف است. مطالعات آزمایشگاهی و بعلاوه مطالعات بر روی حیوانات نشان می دهد که کپسایسین، یک ترکیب گیاهی در فلفل های قرمز تند، ممکن است خطر ابتلا به سرطان را افزایش یا کاهش دهد.
مطالعات آزمایشی در خصوص انسان نشان داده است که مصرف فلفل قرمز تند تا حدودی باعث افزایش خطر سرطان به ویژه کیسه صفرا و معده می گردد. پودر فلفل قرمز به عنوان یک عامل افزایندهٔ خطر ابتلا به سرطان دهان و گلو در هند شناخته شده است.
به خاطر داشته باشید که مطالعات آزمایشی نمی توانند ثابت نمایند که فلفل های قرمز تند باعث سرطان می شوند، بلکه نشان می دهند که فقط افرادی که مقادیر زیادی فلفل قرمز تند می خورند، احتمال بیشتری وجود دارد که به آن مبتلا شوند.
خلاصه: فلفل قرمز تند برای همه خوب نیست. آن ها احساس سوزش ایجاد می نمایند و ممکن است در بعضی از افراد باعث درد معده و اسهال گردد. بعضی از مطالعات، مصرف فلفل قرمز تند را با افزایش خطر سرطان مرتبط می دانند.
بیشتر بخوانید: فواید قهوه گانودرما ☕????
چکیده:
فلفل های قرمز تند یا همان چیلی یک ادویه محبوب در بسیاری از نقاط دنیا هستند و به علت داشتن طعم گرم و تندشان بسیار معروف هستند. آن ها سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی بی نظیر هستند.
چیلی شامل کپسایسین، ماده ای است که باعث سوزش دهان می گردد. کپسایسین دارای چندین خاصیت برای سلامتی است و البته اثرات جانبی نیز دارد. کپسایسین ممکن است به کاهش وزن و کاهش درد یاری کند.
ولی باعث احساس سوزش می گردد، که برای بسیاری از افراد ناخوشایند است، به خصوص افرادی که به خوردن فلفل های تند عادت ندارند. بعلاوه تا حدودی به ناراحتی گوارش دامن می زند.
توجه به میزان تحمل خود در هنگام خوردن فلفل قرمز تند مهم است. مصرف آن به عنوان ادویه می تواند یک عادت سالم غذایی باشد، اما افرادی که مسائل گوارشی را تجربه می نمایند، باید از آنها اجتناب نمایند.
منبع: healthline
منبع: اُکالا