طرز تهیه خورش آلو و قیسی؛ شیک و مجلسی

به گزارش وبلاگ جزیره، این غذا بیشتر در شمال کشور با ظرف مخصوص یعنی گمج تهیه می گردد، ولی شما می توانید به راحتی این خورشت مجذوب کننده و خوش آب رنگ را به همراه برنج سرو کنید و یک خورشت فوق العاده در خانه تهیه کنید. استفاده از گردو در این خورش بسیار سلیقه ای می باشد و شما می توانید این خورش را به با آلو جنگلی یا معمولی تهیه کنید.

طرز تهیه خورش آلو و قیسی؛ شیک و مجلسی

مواد لازم برای تهیه خورش آلو و قیسی و مرغ

پیاز 3 عدد

ران مرغ 2 عدد

آلو سیاه خورشتی 5 عدد

قیصی خشک 8 عدد

کشمش 1 ق غذا خوری

رب گوجه فرنگی 1 ق غذا خوری

زعفران به میزان لازم

سیر 2 حبه

نمک، فلفل سیاه، دارچین به مقدا لارم

طرز تهیه خورش آلو و قیسی مجلسی و خوشمزه با ران مرغ

مرحله اول: نیم پز کردن مرغ

ابتدا باید مرغ را نیم پز کنید و بعد سرخ کنید. برای این کار ران مرغ را به همراه یک پیاز 4 قاچ شده و و سیر خرد شده داخل قابلمه قرار دهید و روی مواد آب جوش ریخته و بگذارید تا مرغ نیم پز گردد. می توانید از برگ بو نیز برای گرفتن بوی زهم مرغ بهره ببرید.

مرحله دوم: تهیه گوشت قلقلی

مرحله دوم: تفت دادن مواد

در ادامه 2 عدد از پیاز ها را پوست بگیرید خلالی خرد کنید و داخل یک تابه یا قابلمه بدون روغن کمی تفت دهید و بعد روغن و زردچوبه و نمک اضافه کنید و تفت دهید و زمانی که پیاز کمی خوشرنگ شد آلو قیصی را اضافه کنید و کمی تفت دهید و به دلخواه کمی فلفل سیاه و دارچین اضافه کنید و در پایان کشمش پلویی را نیز اضافه کنید.

مرحله سوم: افزودن مرغ

در ادامه باید رب را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته گردد و رب خوشرنگ گردد سپس تکه های مرغ نیم پز شده را روی مواد قرار دهید و یک لیوان از آب مرغ صاف شده روی آن بریزید و بگذارید تا پخته گردد و مرغ غلیظ گردد.

مرحله چهارم: پخت خورشت آلو و قیسی

حالا در پایان با نمک و میزان ملس بودن خورشت را تست کنید و اگر دوست دارید می توانید کمی شکر اضافه کنید و زمانی که خورش جا افتاده و غلیظ شده از روی حرارت بردارید و به همراه کته میل کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه خورش آلو و قیسی با مرغ برای مهمانی و مجالس با کشمش

می توانید کشمش را حذف کنید و 2 ق غذا خوری شکر بهره ببرید.

می توانید کشمش را تفت دهید و در پایان روی خورش قرار دهید.

این خورشت باید کم آب و کاملا غلیظ باشد و اصلا نباید حالت آبکی داشته باشد.

آلو ها نباید تو خورشت خیلی پخته و له شوند.

منبع: بهترین ها

منبع: فرارو

به "طرز تهیه خورش آلو و قیسی؛ شیک و مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش آلو و قیسی؛ شیک و مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید