طرز تهیه ترشی لوبیا سبز؛ نکات ریز در خوشمزه تر شدن آن
به گزارش وبلاگ جزیره، برای طرز تهیه ترشی لوبیا سبز خوشمزه که برای پذیرایی در سفره از مهمان به همراه غذا مناسب است، به مواد زیر احتیاج داریم. در خبرنگاران بلاگ با ما همراه شوید.

لوبیا سبز | نیم کیلو |
سیر | 50 گرم |
گل کلم | 200 گرم |
هویج | 2 عدد |
نمک | 2 قاشق چایخوری |
فلفل تند، ادویه ترشی و سرکه انگور | به میزان لازم |
1- لوبیا سبز، هویج و گل کلم را بشورید و آن ها را به صورت دلخواه خرد کنید. هویج و گل کلم را روی یک پارچه پهن کنید تا آب آن کاملا گرفته گردد.
2- داخل یک قابلمه میزانی آب ریخته و بگذارید به جوش بیاید. سپس لوبیا سبز و نمک را به آب اضافه کنید و بگذارید حدود 10 دقیقه بماند.
3- بعد از این مرحله، لوبیا را داخل صافی بریزید و بگذارید کاملا خشک گردد.
4- حبه های سیر را می توانید به صورت درسته یا خرد شده بهره ببرید.
5- همه سبزیجات را به همراه سیر، فلفل، نمک و ادویه داخل ظروف شیشه ای بریزید.
6- سپس آنقدر سرکه اضافه کنید تا روی مواد را کاملا بپوشاند. درب ظروف را محکم بسته و در جای خنک و تاریک به مدت 2 هفته نگهداری کنید.
نکات مهم در مورد تهیه ترشی لوبیا سبز:
- مواد ترشی قبل از استفاده باید حتما خشک شوند. زیرا در غیر این صورت، ترشی ممکن است کپک بزند.
- مواد ترشی باید کاملا سالم و بدون لک باشد.
- ادویه ترشی شامل فلفل سیاه، سیاه دانه، میخک، تخم گشنیز، زنجبیل، رازیانه، خردل و گلپر می باشد که می توان با توجه به ذائقه، میزان هرکدام را کم و زیاد و یا حذف کرد. علاوه بر این، می توانید ادویه آماده ترشی را از فروشگاه ها و عطاری ها تهیه کنید.
- می توانید در صورت تمایل، میزانی سبزی معطر شامل ترخون، جعفری، نعناع و شوید به ترشی اضافه کنید.
- اگر سرکه مصرفی خالص نیست، آن را قبل از استفاده کمی بجوشانید.
- اگر می خواهید ترشی سرکه کمتر گردد، آن را با میزانی آب مخلوط نموده و بجوشانید.
- ظرف ترشی بهتر است شیشه ای و درب دار باشد. از ظروف فلزی به هیچ عنوان استفاده نکنید.
- ظرف ترشی را قبل از استفاده استریل نموده و بگذارید کاملا خشک گردد.