روش درست نگهداری نان داغ ، چه کار کنیم نان دیرتر کپک بزند؟

به گزارش وبلاگ جزیره، یک متخصص تغذیه با بیان اینکه نان داغ در کیسه های پلاستیکی سبب فراوری حرارت می گردد، گفت: هنگام خرید نان تازه آن را در کیسه های پلاستیکی قرار ندهید.

روش درست نگهداری نان داغ ، چه کار کنیم نان دیرتر کپک بزند؟

به گزارش وبلاگ جزیره، محمدحسین عزیزی اضافه نمود: حرارت در کیسه های پلاستیکی سبب تعریق کیسه و کپک زدن نان می گردد.

وی درباره ظروف پلاستیکی بیان نمود: پلاستیک از مواد نفتی و پتروشیمی فراوری می گردد به همین علت در شرایط تماس با مواد داغ و اسیدی ماده ای به نام مونومر (مولکول های کوچکی که تعدادی اتم را در یک ردیف دربر می گیرد) بوجود می آید که این مواد در درازمدت ممکن است خطرناک و سرطان زا باشد.

عزیزی در ادامه اضافه نمود: فراوری مواد مانومر در کیسه و تماس با نان باعث ایجاد بیماری هایی همانند ریوی و اختلال گوارشی می گردد و سیستم های عملکردی بدن افراد را مختل می نماید.

وی در خاتمه گفت: بهتر است بجای کیسه پلاستیکی از پارچه بهره ببرید، البته از پارچه های ساده نه رنگی زیرا رنگ های بکار برده شده در آنها نیز شیمیایی است.

منبع: همشهری آنلاین

به "روش درست نگهداری نان داغ ، چه کار کنیم نان دیرتر کپک بزند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روش درست نگهداری نان داغ ، چه کار کنیم نان دیرتر کپک بزند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید