معرفی یک غذای محبوب گیلانی در یک رسانه آمریکایی

به گزارش وبلاگ جزیره، نیویورک تایمز، رسانه معتبر آمریکایی در مطلبی به معرفی غذای محبوب گیلانی ها پرداخته است.

معرفی یک غذای محبوب گیلانی در یک رسانه آمریکایی

به گزارش خبرآنلاین به نقل از نیویورک تایمز، در بخشی از این مطلب آمده است:

خورش باقالی محبوب و دوست داشتنی شمال ایران، سفیر محصولات اوایل بهار است. باقالی، شوید معطر و میزان زیادی سیر با تخم مرغ ترکیب می شوند تا یک وعده غذایی آرام بخش داشته باشند. اگرچه پوست کندن و پوست کندن باقالی ها ییک کار وقت گیر است (اما اگر وقت دارید، آن را انجام دهید!). باقالی منجمد جایگزین مناسبی است، اما اگر در دسترس نیست، می توانید از کنسرو باقالی بهره ببرید. فقط به مقدار کافی تخم مرغ بهره ببرید که به خورش قوام بدهد، اما نباید طعم این خورش سرسبز را تحت تاثیر قرار دهد. تخم مرغ ها را می توان به دو صورت ترکیب کرد: شکافتن و آب خوردن، یا هم زدن برای جدا شدن. قاتوق باقالی معمولاً با برنج همراه با ماهی دودی و سیر ترشی یا با نان سرو می گردد.

منبع: فرارو

به "معرفی یک غذای محبوب گیلانی در یک رسانه آمریکایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معرفی یک غذای محبوب گیلانی در یک رسانه آمریکایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید