طرز تهیه پانساروتی

به گزارش وبلاگ جزیره، در این مطلب دستورالعمل تهیه پانساروتی آموزش داده شده است.

طرز تهیه پانساروتی

به گزارش گروه وبگردی وبلاگ جزیره، پانساروتی یا پانزاروتی غذایی ایتالیایی می باشد که بسیار خوشمزه و خوش طعم می باشد که طعمی منحصر به فرد دارد. پانساروتی نوعی پیراشکی است که بسیار خوشمزه و مقوی و لذیذ می باشد. پانساروتی یکی از غذاهای فانتزی می باشد که می توان این غذای خوشمزه و خوش طعم را برای مهمان هایتان آماده کنید. این غذا بر خلاف اسمی که دارد به راحتی و در کمترین زمان آماده می گردد فقط کافیست که مواد لازم این غذای خوشمزه و لوکس را در خانه داشته باشید. اگر دوست دارید غذایی متفاوت و لوکس برای مهمان هایتان آماده کنید پیراشکی پانساروتی یکی از غذاهای مناسب برای شما خواهد بود. با ما همراه باشید تا با طرز تهیه پانساروتی آشنا شوید.

مواد لازم:

کلم بروکلی 150 گرم

قارچ 200 گرم

کدو 150 گرم

پنیرپیتزا 100 گرم

سس گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری

روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

میگو شش عدد

گوجه مینیاتوری شش عدد

نمک و فلفل به مقدار لازم

1. ابتدا سبزی ها را داخل تابه تفت داده.

2. سپس خمیر پیتزا را باز نموده و سس گوجه فرنگی را در وسط خمیر ریخته و پخش می کنیم.

3. بعد، پنیرپیتزا را هم بر روی سس گوجه فرنگی پخش نموده و سبزی های تفت داده شده را با روغن زیتون روی آن می ریزیم و خمیرپیتزا را به صورت رولت می بندیم آن گاه، به برش های مساوی و به شش عدد تقسیم می کنیم.

4. سپس، میگوی تفت داده شده را به آن اضافه نموده با گوجه فرنگی ها به صورت دلخواه تزیین می کنیم.

منبع: شبکه آشپزی

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "طرز تهیه پانساروتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پانساروتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید