طرز تهیه لازانیا در توستر با تصویر ، خوشمزه و مجلسی
به گزارش وبلاگ جزیره، احتمالا برای خیلی ها تهیه و پخت لازانیا چه تهیه لازانیای ساده باشد چه تهیه لازانیای رولی سخت به نظر برسد اما اگر لازانیا را با توستر بپزید قطعا برایتان بسیار آسان خواهد بود. فقط باید همه چیز را در خصوص لایه های لازانیا دقت کنید و با دستور پخت تصویری زیر یک غذای خوشمزه برای خود و خانواده تهیه کنید. طرز تهیه لازانیا در توستر را با جزییات آن در ادامه آنالیز می کنیم.
مواد لازم برای تهیه لازانیا در توستر
- لازانیا 12 عدد
- گوشت چرخ نموده 500 گرم
- پنیر پارمزان (رنده شده) 2/5 فنجان
- نمک و فلفل به اندازه لازم
- پنیر موزارلا 3/5 فنجان
طرز تهیه لازانیا در توستر
1. آماده کردن سس لازانیا
اولین مرحله از طرز تهیه لازانیا در توستر این است که سس لازانیا یا همان مواد میانی لازانیا را فراهم کنید. برای این کار در یک ماهیتابه مناسب اندازهی روغن بریزید و وقتی کمی داغ شد پیاز خرد شده را اضافه کنید تا طلایی گردد. وقتی پیاز طلایی شد سیر را اضافه کنید و تفت دهید. کمی که بوی سیر در آمد وقت آن رسیده که گوشت چرخ نموده را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت قهوه ای گردد سپس نمک، فلفل و آویشن را اضافه کنید و خوب با مواد مخلوط کنید. در نهایت سس گوجه، پوره گوجه و رب گوجه را اضافه کنید و اجازه دهید مخلوط به مدت 20 دقیقه بپزد. بعد آن را کناری بگذارید تا کمی خنک گردد.
2. پخت لازانیا
اکنون زمان آن است که ورقه های لازانیا را درست مثل ماکارونی در آب جوش بگذارید و اجازه بدهید کمی نرم گردد بعد آن را آبکش کنید. حالا در یک ظرف مناسب توستر، یک لایه از لازانیا بچینید بعد روی آن را یک لایه سس لازانیا بریزید و رویش را یک لایه پنیر پیتزا بچینید و این کار را تا اتمام تمام مواد انجام دهید. روی لایه آخر را با پنیر پارمزان پودری پر کنید و ظرف را در توستر با دمای 180 درجه سلسیوس به مدت 15 دقیقه در توستر بگذارید تا لازانیا بپزد.
نکات تکمیلی برای تهیه لازانیا
پخت لازانیا از آن دسته کارهایی است که سخت نیست اما احتیاج به دقت و حوصله دارد. بنابراین در ادامه نکات و فوت وفن های تهیه هرچه بهتر آن را مرور می کنیم.
استفاده از سس بشامل در تهیه انواع لازانیا
لازانیایی که تهیه آن را مرور کردیم سس بشامل نداشت اما سس بشامل یکی از برترین سس ها برای طعم لازانیاست که به راحتی می توانید آن را تهیه کنید و لازانیای خود را خوشمزه تر کنید. طرز تهیه سس بشامل را که ترکیبی از آرد و شیر و آب است را می توانید در کتاب کاله بخوانید.
انواع روش پخت لازانیا
لازانیا را معمولا در فر تهیه می نمایند تا رویش هم خوب طلایی و گریل گردد. در روش تهیه لازانیا با فر بهتر است حتما روی لایه آخر لازانیا قبل از قرار دادن در فر آب اسپری کنید تا لازانیا سفت و خشک نگردد.
یکی دیگر از روش های پخت لازانیا این است که آن را در ماهیتابه یا قابلمه بپزید. این روش ساده را همواره با هر امکاناتی می توانید امتحان کنید. طرز تهیه لازانیا بدون فر یا در قابلمه را در کتاب کاله بخوانید.
اما سوای این دو روش می توانید لازانیا را در توستر یا مایکروویو هم بپزید. طرز تهیه لازانیا در مایکروویو را هم قبلا در کتاب کاله با توضیحات کامل آورده ایم، حتما بخوانید و امتحان کنید.
در کنار روش های پخت لازانیا، تهیه لازانیا با مواد مختلف هم روش دیگر تهیه این غذاست. اگر دوست دارید لازانیا را با مرغ امتحان کنید، می توانید طرز تهیه لازانیا با مرغ رستورانی با و بدون فر و طرز تهیه لازانیا بدون فر با گوشت چرخ نموده در سه سوت را هم در کتاب کاله بخوانید.
منبع: کتاب کاله