شایع ترین علائم کم خونی را بشناسید
به گزارش وبلاگ جزیره، کم خونی یا همان فقر آهن، باعث می گردد بدن در مقابل بعضی بیماری ها توان مقاومت نداشته باشد و در نتیجه بیمار می گردد.

به گزارش مهر، آهن یکی از مهم ترین مواد معدنی موجود در بدن انسان است که برای حفظ سلامتی تک تک سلول ها مورد احتیاج است. در حالی که تمام سلول ها حاوی آهن هستند، اما این ماده معدنی بیشتر در گلبول های قرمز خون یافت می شوند.
شایع ترین علائم کم خونی
رنگ پریدگی لب ها، احساس خستگی، سرگیجه و سردرد، تنگی نفس، سرعت ضربان قلب، عدم تمرکز، خواب آلودگی، بی حوصلگی، ریزش مو، تغییرات خلقی و کمبود انرژی، از مهم ترین علائم کم خونی به شمار می رود.
روش های درمان کم خونی
با توجه به اندازه کم خونی و عوارض کمبود آهن در بدن، پزشک معالج ممکن است روش های درمانی متفاوتی برای شما در نظر بگیرد. در بیشتر موارد استفاده از یک مکمل غذایی مناسب می تواند این کمبود را به راحتی طی چند ماه جبران کند و به ندرت باعث ایجاد مسائل طولانی مدت می گردد؛ مگر در موارد خاص.
برای داشتن یک دوره درمان کامل و پیروز ضروری است تحت نظر یک متخصص باشید و هر چند ماه یک بار برای معاینه به او مراجعه کنید. طی این دوران، پزشک معالج اندازه تأثیر مکمل و دارو های تجویزی را کنترل می نماید تا ببیند سطح آهن خون شما به حالت عادی برگشته است یا خیر.
برای به حداقل رساندن عوارض کمبود آهن در بدن ابتدا باید دلیل زمینه ای بروز این مشکل درمان گردد تا دوباره دچار کم خونی نشوید. افزایش اندازه آهن در رژیم غذایی روزانه و مصرف غذا های سرشار از آهن نیز می تواند در روند درمان تأثیر به سزایی داشته باشد.
منابع غذایی حاوی آهن
تخم مرغ
برنج قهوه ای
حبوبات و لوبیا
آجیل و دانه ها
گوشت و ماهی
غلات یا نان غنی شده با آهن
سبزیجات با برگ سبز تیره مانند شاهی و کلم پیچ
میوه های خشک مانند زردآلو و آلو خشک و کشمش
منبع: فرارو